Прихід Кіліана Мбаппе неабияк потішив керівництво клубу, викликав ажіотаж серед уболівальників, але в команді поселив неоднозначні настрої.

Зокрема, тогорічний герой Джуд Беллінгем незадоволений тим, що його роль провідної зірки залишилася в минулому.

Marca, що описує цю ситуацію, нагадує, що в минулому сезоні Беллінгем забив 23 голи у всіх турнірах і став кращим бомбардиром Реала, а в поточному сезоні поки що не забивав і відзначився лише двома асистами. Це закономірно пояснюється тим, що змінилася його ігрова роль. Раніше Джуд діяв на вістрі атаки. Тепер же туди висунули Мбаппе, а англійцю доводиться висуватися з глибини та діяти в підіграванні – така нова концепція Карло Анчелотті.

Поточний стан справ не влаштовує Беллінгема, і він планує обговорити це з тренером. Сам Анчелотті вважає ситуацію цілком нормальною і задоволений тим, що робить Беллінгем: “Він багато працює, він завжди присутній, змагається, бореться, жертвує собою. Порівняно з минулим роком його результативність знизилася, але це не дивно, сюрпризом був саме минулий сезон, коли він забив багато голів, яких ніхто не очікував, і дуже допоміг нам. Ми завжди забивали голи, і ми завжди будемо забивати, тому що у нас є талановиті гравці попереду. Для нас зараз робота, яку він виконує, важливіша за голи, забиті минулого року”.