Капітан “Руху” Марко Сапуга поділився емоціями від дербі з “Карпатами” (0:1) у матчі 10-го туру УПЛ.

“Радий повернутися на поле вперше за тривалий час. Ціную, що тренер випустив мене зіграти у важливому поєдинку. Я та Євген Пастух довго відновлювалися після травм, але наш медперсонал та тренерський штаб добре з нами попрацювали, за що ми їм дуже вдячні. З лави Запасних важко спостерігати за грою команди, особливо в такому емоційному матчі.

Матч був цікавим, з великою кількістю боротьби та моментів. На початку гри у “Руху” все виходило, перші 20 хвилин ми контролювали ситуацію на полі. Далі суперник збив наш темп, а наприкінці першого тайму “Карпати” забили після стандарту. У другому таймі ми додали в інтенсивності і були гострішими в атаці, проте нам не вдалося забити гол. Кожен із нас старався і віддавав на поле всі сили заради перемоги, але, на жаль, команда поступилася.

У нас зараз насичений графік і потрібно відновитись до наступної гри. Попереду маємо матч проти “Чорноморця”. Це теж хороша команда і в цьому поєдинку ми теж викладатимемося на повну, щоб отримати позитивний результат. Після цього у нас буде кубкова гра проти “Карпат”, і ми намагатимемося реабілітуватися за поразку в чемпіонаті”, – сказав Сапуга.