Знаменне протистояння для наставників обох команд. Младен Бартулович чотири роки захищав кольори “Кривбасу” як гравець, Юрій Вернидуб вісім років перебував біля керма “Зорі”, і за цей час вивів луганчан до лав одного з грандів українського футболу.

УПЛ, 10-й тур.

Зоря Луганськ – Кривбас Кривий Ріг 0 : 1.

0 – 1. Соса – 48.

Луганці розпочали матч дуже активно. Вже на п’ятій хвилині матчу Зоря отримала право подати кутовий. Джордан класно пробив головою. Кліщук кулаками у падінні вибив м’яч.

У першому таймі обидві команди раз за разом обмінювалися моментами, а гострішими були все ж криворіжці. Один з найкращих моментів забити мав Аморозо. Зоря дала достатньо часу гравцю Кривбаса підготуватися до удару, але Турбаєвский зіграв надійно. Через кілька хвилин вже Кузик п’ятою віддавав на Микитишина, а той вивів Сосу на ударну позицію. Утім, легіонер криворіжців відправив м’яч повз ворота.

Одразу після перерви Кривбас дуже агресивно розпочинав свої атаки. Це призвело до того, що Соса отримав м’яч і вдало пробив. Через мить Даніель міг робити рахунок 2:0, але влучив у стійку. Криворіжці не відступали і організували одразу ще один момент. Аморозо влучив у поперечину. Зоря намагалася відвести гру від своїх воріт, хоча, криворіжці знаходили можливості для атак.

Під кінець гри градус на полі підвищився і луганці досить не погано притисли суперника. Тривалий час захист Кривбаса справлявся з тиском Зорі. Чергова атака криворіжців закінчилася небезпечним моментом. Микитишин пробив несподівано під ближню стійку, але Турбаєвський зумів дивом витягнути м’яч. Через мить голкіперу Зорі довелося парирувати ще один удар від Кожушко. Луганці огризнулися на 81 хвилині подачі у штрафний на Будківського ледь не закінчилися взяттям воріт. Понєдельнік у верховій боротьбі був за кілька сантиметрів від автогола. За п’ять хвилин кінця гри Турбаєвський знову вступив у гру і витягнув підступний удар Кожушко. До фінального свистка Кривбас мав ще кілька шансів забити і знову Зорі щастило.