Головний тренер «Вереса» Олег Шандрук прокоментував нічию з «Чорноморцем» (1:1) у 10-му турі УПЛ.

– Нічия – позитивний чи негативний результат?

– Думаю, що сьогодні цей результат і «Чорноморець» не влаштовує, і, звичайно, «Верес». І ми, і вони, 100 відсотків, налаштовувалися на перемогу, але маємо нічийний результат.

Щодо гри, то в 1-му таймі була більш позиційна гра, ми багато були без м’яча і довго звикали до поля. Насправді для нас це дуже важке поле, воно в’язке. Були побоювання, як ми взагалі витримаємо 90 хвилин, бо якщо інтенсивність висока буде – за це переживали.

Але звикали довго до поля, і в 1-му таймі ще багато було в нас непотрібних невимушених втрат. Ми дуже багато часу були без м’яча і не використовували нашу сильну зброю – швидкі атаки.

В 2-му таймі інша картина була. Ми вже більше були з м’ячем, десь, можливо, «Чорноморець» грав більше по результату. Але, менше з тим, я дякую хлопцям, тому що це вже наша 4-та поспіль гра, де ми програємо, але здобуваємо результат. Навіть, якщо це нічия.

– Момент з Годєю. Ваш тренерський штаб кричав, що це мала бути червона. Чи дивилися ви цей момент, яка ваша думка?

– Ще не дивився. Звичайно, я сказав би навіть, жорстоко пішов гравець суперника в цей підкат. Тому зараз коментувати я його не можу. Напевно, треба іншу камера, де є крупний план, і як йшла нога суперника. Для мене особисто це більше червона картка.

– Чула також на деяких розіграшах штрафних, що ви часто кричали своєму підопічному Шевченку зайняти свою позицію. Як ви це прокоментуєте?

– У нас є певні розіграші, і кожен має займатися своїми функціями. І навіть якщо йде якась імпровізація – це має бути контрольована імпровізація. Нам трішки балансу якраз не вистачало в розіграші штрафних. Але в цілому Євген теж, як і команда, заслуговує сьогодні на хороші слова.

– Заміна Морозка в перерві – це пов’язано з тим, що він не до кінця відновився?

– Євген дуже хоче грати, ми дуже хочемо, щоб він нам допомагав, але є проблема, з якою ми всі разом зараз мучимося. Я йому хочу побажати набратися терпіння, тому що для нього це дуже складний період. Не знаю, попросив заміну, зараз будемо більш детально на цю тему розмовляти, – сказав Шандрук.

У попередніх трьох турах УПЛ з «Зорею» (2:1), «Шахтарем» (1:1) та «Інгульцем» (2:2) рівняни також уникали поразки пропускаючи першими.