Очне протистояння “моряків” та “вовків” продовжило недільний ігровий день у рідній УПЛ. Зокрема, одеський “Чорноморець” під керівництвом Олександра Бабича приймав рівненський “Верес” Олега Шандрука.

УПЛ, 10-й тур.

Чорноморець Одеса – Верес Рівне 1 : 1.

1 – 0. Морозко – 22-автогол.

1 – 1. Вовченко – 65.

Підопічні Олександра Бабича розпочали гру досить активно. Чорноморець контролював м’яч і намагався знайти підступи до штрафного майданчика Вереса.

Одесити зуміли втілити свою перевагу на 22 хвилині. Бутко отримав передачу з правого флангу, віддав на Петряка, а той прострілив у воротарську. Морозко намагався вибити м’яч, але зрізав його у свої ворота. До слова, у суботньому матчі Динамо Михавко також відзначився автоголом. Іншого варіанта у захисника Вереса не було, оскільки гравець Чорноморця був за його спиною. Забивши, господарі віддали м’яч рівнянам. Щоправда, цим гості не скористалися. У одному з моментів Годя пробив повз, а в іншому – Верес заробив лише кутовий.

Після перерви Олег Шандрук провів кілька замін, що додало його команді свіжості. На 65 хвилині Шевченко класно вкинув аут прямо у штрафний майданчик. Гайдучак намагався скинути партнерам і влучив у Єрмакова, від нього м’яч потрапив до Вовченка, який і зрівняв рахунок. Після цього гра стала більш інтенсивною та напруженою. Верес насів на ворота Чорноморця, але забити не вдалося. У підсумку суддя зафіксував нічию 1:1.