Підопічні Василя Кобіна все ще не знають смаку перемог у матчах УПЛ цього сезону.

УПЛ, 10-й тур.

ЛНЗ Черкаси – Інгулець Петрове 2 : 0.

1 – 0. Путря – 35.

2 – 0. Путря – 60.

Нереалізовані пенальті: Нонікашвілі (ЛНЗ) – 14хв, Мельничук (Інгулець) – 45хв.

ЛНЗ мав невдалу серію з 5 безвиграшних турів, у яких набрав усього три очки. Інгулець взагалі залишався єдиною командою УПЛ без перемог у всьому чемпіонаті.

Господарі відразу захопили ініціативу на своєму новенькому газоні. Вже на 14-й хвилині Назарій Дьордь призначив пенальті у ворота Інгульця. Дубілей високо задертою рукою перервав простріл Топалова. До позначки підійшов Нонікашвілі та програв дуель Паламарчуку, який відбивав пенальті і в минулому турі проти Карпат!

Втім, кіперу Інгульця таки довелося витягати м’яч із сітки на 35-й хвилині. Яшарі чудово піймав круглого у повітрі, Паламарчук відбив перед собою, а Путря першим прибіг на добивання. Дебютний гол екс-капітана Чорноморця за ЛНЗ.

Незабаром Яшарі забив сам, але явно заліз у офсайд. Безнадійний Інгулець на рівному місці заробив свій пенальті під завісу тайму. Резепов накрутив захисників і пробив. Дьордь спочатку не помітив гру рукою Муравського, проте після перегляду повтору призначив ще один 11-метровий. Паламарчук почав молитися, але вищі сили були на боці його колеги. Кучеренко потягнув безхитрісний удар Мельничука.

На 60-й хвилині ЛНЗ зняв усі питання. М’яч після хаотичних дій оборони Інгульця відлетів до Путрі, який оформив дубль. Іллі добряче допоміг рикошет. Підопічні Кобіна наприкінці матчу мали кілька своїх моментів, проте Кучеренко сьогодні категорично відмовлявся пропускати. 2:0 – ЛНЗ перериває невдалу серію, щонайменше тимчасово обганяє Рух і виходить на п’яту сходинку. Інгулець з 5 пунктами залишається на дні.