Полтава в минулому турі зазнала гостьової поразки від Діназу. Так перервалася безпрограшна клубна рекордна серія Полтави, яка тривала у Першій лізі 10 ігор.

Перша ліга, 13-й тур. Група Б.

СК Полтава – МФК Металург Запоріжжя 2 : 2.

1 – 0. Фальковський – 9-автогол.

2 – 0. Щербак – 73-пен.

2 – 1. Блізінченко – 77.

2 – 2. Іродовський – 90+4.

У минулому турі перервалася безпрограшна серія “Полтави”. Підопічні Сисенка несподівано на виїзді поступилися “Діназу” – 1:3. Запоріжці після поразки від “Кудрівки” посідають передостаннє місце. Змін у грі команди під керівництвом Близнюка немає. Здається, що запоріжці раніше навіть краще грали. Вперше у нинішньому сезоні у старті “Металурга” вийшов Следзевський, який замінив травмованого Байду.

Вже у дебюті зустрічі полтавчани відкрили рахунок. Після розіграшу кутового м’яч у власні ворота зрізав Фальковський – 1:0. Дуже прикрий епізод для півзахисника запоріжців. Після голу підопічні Сисенка продовжили грати першим номером. У гостей знову простежувалися суттєві проблеми в атаці. В позиційному футболі у них нічого не виходило. Полтавчани домінували, але збільшити свою перевагу не вдавалося. Наприкінці тайму перехопили ініціативу гості, але зрівняти рахунок не вдалося.

Після перерви запоріжці заграли активніше, але довести атаки до логічного завершення не вдавалося. А ось полтавчани на 73-й хвилині збільшили свою перевагу. Юречко збив Бужина і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Щербак – 2:0.

Запоріжці не опустили руки і зусиллями Блізніченка скоротили відставання у рахунку – 2:1. На 90-й хвилині гості перевернули все з ніг на голову. Іродовський шикарним ударом у дальній кут зрівняв рахунок – 2:2. Ось так проявили характер запоріжці.