Суботній ігровий день у рідній УПЛ очним протистоянням закривали підопічні Імада Ашура та Віталія Первака.

УПЛ, 10-й тур.

Полісся Житомир – Лівий Берег Київ 0 : 0.

Закривали суботню програму української Прем’єр-ліги матч між Поліссям та Лівим Берегом. Господарі поля розпочали з перших секунд тиснути на суперника. Утім, перший момент, який можна назвати небезпечним, стався саме у Лівого Берега. Гості розпорядилися подачею з кутового не найкращим чином – Когут пробив не дуже вдало.

Полісся намагалося контролювати гру, щоправда, це ні до чого не призвело. Матч здавався повільним і доволі нудним. На 23 хвилині житомирці заробили право на штрафний, який був дуже далеко від воріт. Лєднєв пробив просто у стінку воріт. Один з небагатьох моментів виник під кінець першого тайму. Крушинський потужно пробив, але дуже неточно.

Після перерви матч став трішки жвавішим, але моменти можна було перерахувати на пальцях. Лівий Берег, побачивши безініціативну гру суперника, зробив кілька спроб забити. На 52 хвилині Сухорочку звільнився від опіки Сарапія, пройшов по правому флангу, потім прострілив і Дедух пробивав у дотик. Волинець був надійним. Через невеликий проміжок часу свій момент мав Сідней, але пробив повз. Здавалося, що гравця Лівого Берега зачепили перед ударом, але арбітр порушення ніякого не побачив.

Поліссі важко було чіплятися на м’ячі, команда Ашура діяла повільно і мало що могла продемонструвати в атаці. На 78 хвилині житомирці зуміли створити момент. Михайліченко виборов м’яч у центрі штрафного, але його удар у правий верхній кут парирував Механів. У підсумку арбітр зафіксував нічию 0:0. Підопічні Ашура вперше в сезоні не змогли оформити гол у ворота суперника.

Полісся залишилося на третій сходинці з 21 балом, Шахтар відстає на два пункти. Лівий Берег посідає 14 місце з восьмими балами.