Хавбек “Карпат” Пабло Альварес в коментарі клубному каналу в Youtube розповів про знайомство з хавбеком “Манчестер Сіті” Родрі та гру в УПЛ.

– Коли я підписав контракт з “Вільярреалом” у 16 років, Родрі підписав його одночасно зі мною – у тій самій команді, у тій самій категорії. Ми обидва приїхали в академію і були сусідами по кімнаті протягом двох років, тому що у “Вільярреалі” кімнати були двомісними.

У нас були дуже хороші стосунки впродовж тривалого часу – відколи він прибув туди і допоки не перейшов у “Атлетіко”. Тоді я також пішов своїм шляхом, але ми залишилися друзями. Я був у Манчестері на Різдво, перед Різдвом минулого року з ним зустрічався і час від часу я їжджу до нього в гості.

Я дуже часто спілкуюся з ним по відеозв’язку. Зараз він травмований, і по часу це трохи накладно, але ми підтримуємо зв’язок. Він був одним з тих, з ким я розмовляв, коли ухвалював рішення їхати в Україну. Він сказав, це дуже хороша спортивна можливість для мене. Я розповідаю йому про тутешнє життя, про ситуацію в Україні. Ми дуже часто підтримуємо зв’язок, і це важливо.