Центральний матч туру у цій групі. Кудрівка в минулому турі в гостях перемогла Металург і зберегла за собою друге місце. Вікторія в минулій грі здобула велику перемогу, розгромивши в гостях Кремінь.

Перша ліга, 13-й тур.

ФК Кудрівка – Вікторія Суми  0 : 2.

0 – 1. Євпак – 24.

0 – 2. Сасовський – 60.

“Кудрівка” в минулому турі в гостях перемогла “Металург” і зберегла за собою друге місце. Переможна серія “Кудрівки” збільшилася до трьох ігор. “Вікторія” теж підходила до матчу у гарному настрої, адже нарешті змогла перервати свою серію без перемог.

З перших хвилин сумчани взяли м’яч під власний контроль, але довести свої атаки до логічного завершення не могли. Футболісти “Кудрівки” не могли спокійно вийти в атаку і в цьому заслуга підопічних Безсмертного, які активно пресингували. На 17-й хвилині досить несподівано могли виходити вперед господарі, але Литвиненко парирував удар Євтушенка. Попри контроль м’яча у футболістів “Вікторії” не було акцентованих ударів, а ось господарі зусиллями Євтушенка могли вже відкривати рахунок.

В середині першого тайму сумчани забили. Удар Машталіра заблокував захисник, але першим на добиванні опинився Євпак – 0:1. Більше голів до перерви не було.

Після перерви продовжували якісно грати у захисті підопічні Безсмертного. На 59-й хвилині всі питання про переможця були зняті. Після подачі Чеглова з кутового головою у дальній кут пробив Сасовський – 0:2. Таким чином, “Кудрівка” вперше під керівництвом Баранова програє. Сумчани піднімаються на друге місце.