Поєдинок другої та четвертої команд групи, в яких ще й однакова кількість очок. Епіцентр в попередньому турі згідно календаря участі не брав. Металіст в минулому турі вдома переміг Ниву.

Перша ліга, 13-й тур.

Епіцентр Кам’янець-Подільський – Металіст Харків  1 : 1.

0 – 1. П. Луців – 23-пен.

1 – 1. Кравчук – 36.

У Кам’янці-Подільському зіграли один із найбільш цікавих матчів тринадцятого туру Першої ліги. Зустрічалися друга та четверта команда групи Б. Підопічні Сергія Нагорняка з початку чемпіонату вдома не програвали, але сьогодні на них очікувало непросте випробування. “Металіст” в останніх матчах радує своїх вболівальників грою та результатами.

Команди розпочали гру в повільному темпі. Харків’яни зосередилися на грі у захисті і у них це добре виходило. У позиційному футболі у господарів нічого не виходило. В середині першого тайму Мороз збив Теплякова і арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Здалося, що порушення правил було за межами штрафної. Одинадцятиметровий реалізував Луців – 0:1. Ще до перерви підопічні Нагорняка відігралися. Кравчук з меж штрафної пробив у дальній кут – 1:1.

У другій половині зустрічі голів не було. Вдруге у чемпіонаті команди грають між собою внічию. Харків’яни все ж вистояли.