Головний тренер “Ворскли” Юрій Максимов в інтерв’ю “Футбол NEWS” поділився своєю думкою про майбутнє українського футболу.

“Всі не розуміють, що буде далі, і які кроки нам потрібно зробити. Всі керівники, всі функціонери хочуть, щоб якнайшвидше закінчилася війна, а вже потім думатимемо про футбол. Зараз ніхто не розуміє, що буде далі.

Хтось із наших футболістів підтримує форму, тренується у Полтаві, а іноземці обрали інші чемпіонати. Вони в оренді на три місяці, але ми у клубі на них розраховуємо. Майбутнє залежало від того, коли закінчиться війна.

Я дві доби був у Полтаві, розмовляв із керівництвом. Усі очікують, що все буде добре, але все залежить і від того, коли війна закінчиться. Керівництво намагатиметься підтримувати команду, щоб вона готувалася до Ліги конференцій.

Новий сезон? Все залежить не від однієї-двох команд, все залежить від керівників клубів УПЛ. Ми розуміємо, що чемпіонат потрібен, але в Україні важко грати і іноземці не зможуть повернутися. Тож треба буде грати у Польщі чи Туреччині – як вирішить керівництво”.