Форвард “гірників” Данило Сікан розповів про свою травму, якої він зазнав у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів проти Болоньї.

“Було непросто, що так вилетів, тому що травма для футболіста – це завжди дуже складно. Не хочеться в такому календарі вилітати з команди й пропускати навіть день чи два.

Я б пропустив набагато більше, але я працював кожного дня, щоб повернутися сильнішим. Зараз нічого не турбує, працюю далі й, сподіваюсь, все буде добре. Трішки важко, бо незвично грати з маскою на обличчі. Вона трохи заважає дивитись, орієнтуватись, але до цього потрібно звикати. В масці треба бути ще недовго, можливо, це була остання моя гра в масці (проти Колоса, – прим.). Ще точно не знаю.

Матч з Колосом – дуже важкий, проти них завжди важко грати на виїзді, але ми здобули цю перемогу – дуже важливу для нас. Ми й так вже дуже багато очок просто загубили, треба з кожної гри витискати максимум.

З Арсеналом будем очікувати тільки позитиву. Дуже важлива гра, Ліга чемпіонів. Ми будемо представляти не лише Шахтар, а й всю Україну. Дуже хотілося б отримати позитив від цієї гри. Ми розуміємо, що Арсенал наразі одна з найкращих команд світу. Такі команди роблять тебе тільки сильнішим”, – сказав Сікан у коментарі прес-службі “помаранчево-чорних”.

Нагадаємо, у поточному сезоні Данило провів за Шахтар 7 матчів у всіх турнірах, в яких забив 3 голи.