Захисник юнацької збірної України U-17 Єгор Оніщук прокоментував вихід команди до другого раунду кваліфікаційного раунду Євро-2025.

Нагадаємо, синьо-жовті посіли друге місце в першій кваліфікації, де обіграли Косово (4:2), Казахстан (3:0) і поступилися Бельгії (1:2).

“Ми раді, що збірній України завчасно вдалося вирішити головне завдання у кваліфікації — вийти в наступний раунд відбору Євро. Після другого матчу, зі збірною Казахстану, емоції нас переповнювали, такого результату досягаєш не кожен день.

Тим не менш, є й невеликий осад, що не вдалося виграти групу, програвши в останньому поєдинку команді Бельгії. На цю гру ми налаштовувалися найсерйознішим чином, але секундна втрата концентрації призвела до пропущеного м’яча. Хоча у фізичному плані ми не поступалися, а часом і перевершували свого суперника. Може, ми ще зустрінемося з бельгійцями і спробуємо взяти реванш.

Читайте такожФорвард збірної України U-17: Дуже хочеться потрапити до фінальної частини Євро

Мені пощастило відіграти у всіх поєдинках без замін, за що можу тільки подякувати головному тренеру, який вірив у мене. Мені хотілося показати всі свої найкращі якості. Сподіваюся, я приніс користь колективу”, – сказав Оніщук у коментарі пресслужбі УАФ.