Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов розповів про підготовку команди до матчу 10-го туру УПЛ проти «Карпат», який пройде 21 жовтня.

«За виключенням збірників команда працювала в повному складі у своєму звичному режимі. Не думаю, що відсутність цих гравців суттєво вплинула на нашу підготовку до наступної гри. На щастя, з Іллею Квасницею все добре, він вже тренується у загальній групі. В нас ще є час, аби ретельно вивчити суперника та підготуватись до гри.

Зараз на команду чекає насичений графік, але всі клуби в рівних умовах. В цей період потрібно буде приділити більше уваги відновленню гравців. Ми не виділяємо конкретного суперника, а відповідально готуємось до кожного поєдинку, адже для нас важливий кожен матч. Для нас немає різниці, проти кого грає «Рух» – проти «Карпат», «Шахтаря» чи «Інгульця» – до кожного суперника команда готується однаково.

«Карпати» – більш досвідчена команда, якщо поглянути на середній вік їхнього колективу. Думаю, зараз у клубів різні вектори розвитку та цілі, адже в «Русі» грають переважно львівські молоді хлопці. Тоді як «Карпати» роблять ставку на легіонерів. Також бюджет нашого наступного суперника перевищує бюджет «Руха», втім на полі все вирішує гра.

Наразі наше завдання – створити умови, щоб наші молоді футболісти прогресували й «Рух» не відходив від своєї стратегії розвитку», – сказав Пономарьов.