Захисник київського «Динамо» Владислав Дубінчак заговорив про чемпіонські перегони в УПЛ. Футболіст вважає, що «Шахтар» є головним конкурентом «біло-синіх» попри важкий старт сезону:

– Сьогодні «Динамо» – лідер чемпіонату. Наскільки ви здивовані конкуренцією за лідерську позицію навіть не з боку «Шахтаря», а з боку «Полісся» та «Олександрії»?

– Та ні, ви знаєте, кожного чемпіонату так відбувається. Хоч попередній, хоч два роки тому. Там і «Дніпро-1» боровся за перше місце. Всі ж розуміють, що «Шахтар» є «Шахтар», вони свої очки потім все одно візьмуть. Завжди всі вважають, що боротьба йде між «Динамо» та «Шахтарем».

Щодо цих команд, які нав’язують конкуренцію, то вони великі молодці. У них хороші склади – що у «Полісся», що у «Олександрії». Ще це досить кваліфіковані фахівці на чолі команди, Імад Ашур та Руслан Ротань. Тому нічого дивного у турнірному положенні цих клубів зараз немає, – сказав Дубінчак.

Варто зазначити, нині «Динамо» посідає першу сходинку турнірної таблиці УПЛ. Підопічні Олександра Шовковського мають у своєму активі 22 турнірних пункти після 8 зіграних матчів.