Тренер “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола може найближчими тижнями продовжити контракт із клубом.

За словами журналіста Бена Джейкобса, Гвардіола був одним із кандидатів на головного тренера збірної Англії. Хоч він був ідеальним кандидатом, але не пройшов офіційну співбесіду.

Футбольна асоціація не отримала чіткої вказівки на те, що Пеп хоче піти з клубного футболу, і знала, що він буде найдорожчим з усіх потенційних кандидатів, – повідомив Джейкобс.

Водночас у “Манчестер Сіті” сподіваються зберегти іспанського фахівця ще на рік. Гвардіола не говорив про своє майбутнє, але за лаштунками клубу вже старанно працюють над тим, щоб утримати його щонайменше ще на 12 місяців.

“Манчестер Сіті” з оптимізмом дивиться на те, що Пеп продовжить контракт ще на один сезон, і розраховує укласти угоду до кінця листопада, швидше за все, на один рік, – пише Джейкобс.

Гвардіола також не стурбований відходом спортивного директора Чікі Бегірістайна наприкінці сезону. Він знав, що Бегірістайн йде ще минулого року, і повністю підтримує його наступника Уго Віану.

Новий спортивний директор сподівається, що Гвардіола продовжить контракт із клубом. В іншому разі йому доведеться знайти заміну. Пріоритет клубу – зберегти тренера,

Пеп Гвардіола тренує “Манчестер Сіті” з 2016 року.