У вівторок, 15 жовтня, відбулися матчі в дивізіоні С Ліги націй.

Ліга націй, дивізіон С, 4-й тур

Литва – Румунія – 1:2

Голи: Кучіс, 7 (з пенальті) – Марін, 18 (з пенальті), Дрегуш, 68

Північна Ірландія – Болгарія – 5:0

Голи: Прайс, 15, 29, 81, Мітов, 32 (автогол), Мадженніс, 89

На 44-й хвилині Десподов не реалізував пенальті

Білорусь – Люксембург – 1:1

Голи: Політевич, 54 – Жерсон Родрігес, 78 (з пенальті)

Косово – Кіпр – 3:0

Голи: Ррахмані, 30, Краснікі, 52, Сахіті, 70

21-річний півзахисник Стандарда Айзек Прайс став головним героєм матчу в Белфасті: протягом перших 30 хвилин він оформив дубль, а загалом – хет-трик. Обидва рази в першому таймі він замикав передачу з лівого флангу першим же дотиком: спершу йому асистував Діон Чарльз (один із трьох Чарльзів, які вийшли у стартовому складі), потім – Броуді Спенсер. На 32-й хвилині Спенсер взяв участь у ще одному забитому м’ячі: він пробив у штангу після сольного проходу, але м’яч зрикошетив від воротаря Болгарії і залетів у ворота. Болгари були настільки погані, що не зуміли забити супернику навіть із пенальті…

Завдяки цьому розгрому команда Майкла О’Ніла обійшла в турнірній таблиці групи 3 не лише Болгарію, а й Білорусь. Поплічники росіян втратили очки у формально домашньому матчі з Люксембургом і позбулися лідерства. Приємно, що в складі гостей відзначився форвард київського Динамо Жерсон Родрігес.

А ось у матчі між Литвою і Румунією команди реалізували одразу два 11-метрових: за господарів відзначився форвард Цельє Армандас Кучіс, за гостей – опорник Емполі Разван Марін. Що цікаво, обидві “точки” були призначені за гру захисників рукою. У другому таймі Румунія завдяки голу Деніса Дрегуша вирвала перемогу і продовжила йти турніром без жодної втрати очок.

Збірна Косово завдяки перемозі над Кіпром також захистила друге місце в групі 2.