Журналіст Ігор Циганик прокоментував результати збірної України у жовтневих матчах Ліги націй.

“Мудрик – головна проблема цієї збірної. Він найсильніший футболіст там, але ментально не готовий до лідерства. Він не готовий. В одному матчі може вистрілити, йому зайде, а потім ще 6 матчів буде махати руками і розповідати, як це робив у грі проти Чехії.

Так, він грав непогано, проривався, продерся, зробив простріл, але цього недостатньо. Якщо ти претендуєш на звання найкращого футболіста в цій команді, то повинен приносити результат. Це велика проблема, адже футболісти грають на нього, намагаються перекласти на його плечі відповідальність, а він цю відповідальність не витримує.

Я задумався, чому так складається. Потім зрозумів, що людина не зовсім адекватно сприймає те, що відбувається. Після матчу з Грузією всі мали б позакривати роти і сказати: “Дивіться, ми зробили те, що мали зробити. Дякуємо, йдемо далі”. І все. Чому ми щось розповідаємо? До кого ви там звертаєтеся? Кому передаєте привітання? Ви що, там подуріли, чи що?”, – резюмував Циганик у ефірі авторського каналу.

Нагадаємо, що у жовтні збірна України спершу здолала Грузію з рахунком 1:0, а потім зіграла внічию 1:1 із Чехією, розділивши очки. Після чотирьох турів команда посідає останнє місце в турнірній таблиці своєї групи. До завершення групового етапу залишилося два матчі.