Півзахисник «Ювентуса» Поль Погба прокоментував скорочення дискваліфікації з 4 років до 18 місяців.

«Я був справді щасливий. Я нічого не зробив – чому мене дискваліфіковувати на 4 роки? Я зможу повернутися до того, що люблю найбільше.

Звичайно, ми підтримували зв’язок з Дешамом. Це той, хто завжди був поруч, хто завжди підтримував мене, навіть до цієї ситуації. Я йому дуже вдячний. Мені ніби дали ще один шанс, мені повернули те, що в мене забрали. Це нове життя. Березень уже завтра, він швидко настане. І це те, чого я не можу дочекатися.

[Порада Евра перейти в «Марсель»] – я сміюся над цим, тому що це дядько Пет, він сказав це жартома. У мене все ще є контракт, тому це не правдоподібно. Можливість приїхати грати в Лігу 1? Я в «Ювентусі» і просто думаю про те, щоб повернутися і вийти з цієї ситуації. Звичайно, ви ніколи не знаєте, що принесе завтра, тому ніколи не кажіть ніколи.

Моя мета, перш за все, це повернути форму, тому що я не грав протягом тривалого часу. Саме це – повернутися на поле. У збірній Франції є інші гравці, і вони не сядуть не тому, що повернувся Поль Погба, який виграв чемпіонат світу. Є гравці, які добре грають у своїх клубах, які показують гарні виступи, і це залежить тільки від мене, щоб повернутись на поле», – сказав Погба.

Нагадаємо, згідно з рішенням Спортивного арбітражного суду у Лозанні (CAS) 31-річний француз має право повернутись до тренувань у січні 2025 року, а з березня може грати. Востаннє Погба виходив на поле 3 вересня 2023-го.