Український тренер Роман Григорчук прокоментував своє звільнення з азербайджанського “Нефтчі”, під керівництвом якого команда не здобула жодної перемоги.

“Я кажу великі слова подяки керівникам “Нефтчі”. Я в Азербайджан їхав з однією метою – сподівався, що ми виграємо чемпіонат і гратимемо в Лізі чемпіонів, я тільки для цього їхав туди.

А після дев’яти турів “Нефтчі” не виграв жодного матчу. У такій ситуації взаємне рішення [про розірвання контракту], воно не могло бути ніяким іншим як наслідок тих результатів, які ми продемонстрували. Зараз я вже вдома в Україні. А “Нефтчі” бажаю всього найкращого і досягти своїх цілей.

Пріоритетно я, звісно, хочу залишитися в Україні. Я і до цього хотів, просто був виняток із поїздкою в Азербайджан. Я не планував, якось виник цей варіант. Хочеться реалізувати свої ідеї, проєкт, який спрямований на досягнення високих результатів”, – сказав Григорчук для YouTube-каналу “Футбол 2.0”.

Нагадаємо, Григорчук приєднався до “Нефтчі” в червні цього року. Команда під його керівництвом провела 9 ігор, у яких п’ять разів зіграла внічию і 4 рази програла. У жовтні тренер просив керівництво клубу його звільнити. У результаті пішов сам.