Захисник збірної України Максим Таловєров прокоментував нічию своєї команди в матчі з Чехією в Лізі націй (1:1).

“Проти чехів завжди важко грати, це фізично дуже сильна команда. Але я вважаю, що сьогодні ми віддали всі сили. У роздягальні зараз усі засмучені, тому що ми відчували, що цю гру можна було виграти, мали всі шанси. На жаль, не вдалося. Я вважаю, що кожен відіграв не на 100, а на 120 відсотків, тому враження від гри, як усі викладалися, хороші. Результат – нічийний, я засмучений.

Чи звик я вже до команди? Так, тому що досить давно тренуюся. Класно, що кожен намагається допомагати, я почуваюся добре. Звісно, з досвідом буде ще більше впевненості, але для мене це було дуже важливо. Хочу подякувати кожному, бо всі намагалися підтримувати мене: тренерський штаб, хлопці з команди. Враження позитивні і я дуже радий.

Багато браку порівняно з матчем проти Грузії? Вважаю, що після пропущеного голу ми грали досить добре, не хочу говорити, що погано. Ми намагалися робити все можливе. Як я говорив, так буває, це футбол. Вони добре нас перекривали, але в другому таймі ми трохи перебудувалися, і, думаю, відіграли набагато краще. Не можу сказати, що після пропущеного гола ми грали погано”, – сказав Таловєров у коментарі Megogo.