Футбольну Суперлігу можуть запустити у 2025 році, повідомляє іспанське видання As.

За даними джерела, запуск нового турніру готується на вересень 2025 року.

Генеральний директор Суперлігу Бернд Райхарт в інтерв’ю kicker розповів, що наразі організація займається пошуком рішень, які дозволять вболівальникам отримати якісний та фінансово привабливий продукт.

«Наразі нас цікавлять насамперед технологічні партнерства та бізнес-модель, що базується на них, оскільки ми чітко переконані, що вболівальники заслуговують на дешевший та якісніший досвід перед екранами», – сказав Райхарт.

Також він розкритикував новий формат Ліги чемпіонів.

«Тепер кожен може запитати себе: чи були досягнуті цілі УЄФА? Чи стало більше привабливих та вирішальних матчів у попередньому раунді? У мене немає такого враження. На мою думку, стало більше ігор без будь-яких реальних наслідків для результату турніру.

Ігри повинні бути організовані таким чином, щоб грало якомога більше рівних. Саме тому ми виступаємо за класичний формат ліги з домашніми та виїзними іграми та подальшим плей-оф», – заявив Райхарт.

Нагадаємо, що раніше Європейський суд ухвалив, що дії ФІФА та УЄФА щодо блокування створення Суперліги суперечать законодавству Євросоюзу про конкуренцію та свободу надання послуг.