Універсал “Минаю” Артур Ременяк прокоментував перемогу над “Агробізнесом” (3:1) в 11-му турі Першої ліги.

– На мій погляд, подоляни дещо нас недооцінили, от і поплатилися. Відчувалося, що вони не налаштувалися по максимуму. А “Mинаю” відступати було нікуди, адже перед командою поставлене завдання пробитися до чільного квартету.

– В яких компонентах відчувалася перевага закарпатців?

– Передусім, завдяки правильній тактиці. Mи високо зустрічали гостей, що ускладнювало їм контроль м’яча й призводило до помилок. Коли ж м’яч таки потрапляв на нашу половину поля, то намагалися чітко діяти у відборі. Користуючись нагодою, слід віддати належне Віталію Рожку, котрий добре впорався з роллю опорника.

Завдяки вдалим підбиранням і виграним єдиноборствам ми могли ще до перерви довести справу до розгрому. Адже двічі забили й не реалізували ще кілька гольових моментів.

– А що ж лідер нападу подолян гренадер Mаксим Войтіховський?

– Вирішили не грати з ним персонально, але наші стопери були насторожі, коли він опинявся в їхній зоні. З допомогою підстраховки Войтіховського вдалося нейтралізувати.

– З твоїх двох голів, який би виокремив?

– Цінні обидва, бо – трудові, забиті після комбінацій.

– Останнім часом “Mинай” опинявся в центрі інформаційних новин, то керманича Желько Любеновича клубне керівництво не відпускає, то виникли проблеми з харчуванням футболістів на заміській базі.

– Як мені відомо, питання про відставку Любеновича вже неактуальне, принаймні, до звершення першого етапу змагань він очолюватиме “Mинай”.

Що ж до харчування, то після серії невдач клубне керівництво вже не забезпечує ним тих гравців, які проживають на заміській базі. Але за останньою інформацією вирішується питання, аби у всієї команди було одноразове харчування. Втім, це все клубна “кухня”, зараз головне згуртуватися й успішно провести заключні цьогорічні поєдинки. Ще є шанс надолужити згаяне, – вважає Ременяк.