На “Славутич Арені” у матчі дванадцятого туру Першої ліги місцевий “Металург” приймав “Кудрівку”.

Запоріжці перед цим туром посідали передостаннє місце у групі Б. Безвиграшна серія “Металурга” тривала у Першій лізі 8 ігор: 3 нічиї та 5 поразок. “Кудрівка” під керівництвом Баранова ще не програвала і піднялася на третє місце.

Під керівництвом Близнюка запоріжці почали грати у два опорних півзахисника. У захисті вони виглядали досить непогано, а ось з конструктивом відчувалися суттєві проблеми. “Кудрівка” грала першим номером, але пройти організований захист суперника не вдавалося. У позиційному футболі гостям не вистачало швидкості. Потужно з-за меж штрафної пробивав Сторчоус, але у площину воріт він не влучив. Господарі поля всіма силами оборонялися і рідко переходили навіть центр поля. В середині першого тайму після передачі Коркішка з меж штрафної у дальній кут пробив Литовченко – 0:1. На цей гол підопічні Баранова заслужили.

На 33-й хвилині перша акцентована атака “Металурга” завершилася голом. Після грубої помилки Потімкова розстріляв ворота Алібеков – 1:1. Ще до перерви Сторчоус своїм ударом у дальній кут знову вивів вперед “Кудрівку”.

Відразу після перерви міг знімати всі питання про переможця Тузенко, але його удар парирував Байда. За рахунком гості грали впевнено, а у запоріжців в атаці нічого не виходило. Крапку у матчі у компенсований час поставив Євтушенко – 1:3.

У підсумку, перемога “Кудрівки”.

Перша ліга. Група Б. 12-й тур

“Металург” – “Кудрівка” 1:3

Голи: Алібеков (33) – Литовченко (25), Сторчоус (42), Євтушенко (90+2)