Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився своїми враженнями від гри дебютанта синьо-жовтих Івана Калюжного в матчі 3-го туру Ліги націй із Грузією (1:0).

– То життя змусило Реброва випускати такий склад. Сильно я не здивувався, коли побачив стартовий склад, бо кому, як не Калюжному, було грати в опорній зоні? Степаненко і Бражко зараз з травмами. Тому поява Івана читалась.

Гуцуляк нині теж добре виглядає в іграх за “Полісся” й теж заслужив на свій шанс і скористався ним, бо зіграв достойно. Досвіду в Олексія вистачає. Ну а Таловєров, хто б там і що не казав, але теж не є поганим центральним оборонцем. Скажу так – Ребров зі складом вгадав.

– Калюжний зможе витіснити зі складу вікового Степаненка? Або ж бодай застовпити за собою місце у заявці України на наступні матчі?

– Степаненко – то Степаненко. Калюжному до рівня Тараса ще йти і йти, але задатки в нього всі необхідні є. За два дні, у матчі проти Чехії, стане зрозуміло отримає чи ні Іван ще раз запрошення від Реброва, бо з грузинами він зіграв добре, але ж потрібно демонструвати стабільність не лише в одній грі, а постійно. Тому зараз робити якісь висновки по Калюжному зарано, – вважає Маркевич.