Захисник збірної України Ілля Забарний перед матчем 4-го туру Ліги націй проти Чехії відповів на запитання журналістів.

– Багато хто нарікав на стан газону в Познані після матчу. Як вам взагалі було на ньому грати? Які у вас кондиції після цієї гри? Чого очікуєте від завтрашнього матчу? Знову буде багато вболівальників, Вроцлав вже, можна сказати, фартове для вас місто?

– Поле було насправді в жахливому стані. Це не рівень збірних, тому на цьому все про це поле. Так, це, можна сказати, для нас щасливий стадіон, але розуміємо, що буде важка гра, і що нам потрібна тільки перемога. Я хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на попередню гру, та запрошую всіх, хто може: прийдіть, підтримайте, бо для нас це важливо, для всієї країни це важливо.

– Ви, напевно, добре знаєте гравців чеської збірної, які грають в АПЛ, наприклад, Соучека і Цоуфала. Як ви можете оцінити цих гравців?

– Так, в АПЛ немає слабких гравців. Я на своєму прикладі розумію, як важко там грати. Мати в збірній гравця на такому рівні – це великий плюс для збірної. Вони – якісні гравці, котрі можуть робити різницю на полі, – сказав Забарний на прес-конференції.

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Чехія відбудеться в понеділок, 14 жовтня. Початок матчу на стадіоні Tarczynski Arena у Вроцлаві запланований на 21:45.