Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, чому хавбеку молодіжної збірної України Єгору Ярмолюку важко пробитися до першої команди збірної України.

Віктор Вацко заявив, що з часом Єгор Ярмолюк стане основним у збірній України.

«Я колись говорив, я не сумніваюсь, що незабаром ми побачимо Ярмолюка в національній збірній. Я думаю, з молодіжки він, мабуть, кандидат номер один».

Журналіст відзначив, що у національній команді висока конкуренція на позиції Ярмолюка.

«Ярмолюк має найбільші шанси із цього складу молодіжної збірної дебютувати за першу команду. Хоча з іншого боку, у нас на позиції інсайдів конкуренція дуже висока. Навіть з врахуванням травм Маліновського та Зінченка.

Є Шапаренко, Судаков, Криськів, Піхальонок, Бондаренко, до речі, він в Шахтарі в хорошій формі. Чесно кажучи, я здивований трохи, що Ребров його навіть зараз не викликав. А є ще Кочергін в польському Ракуві, Рубчинський також, я думаю, має все, щоб стати опцією в майбутньому в національній збірній».

Вацко додав, що український хавбек Брентфорда виступає в АПЛ та покращує власну гру.

«Тому тут Єгору непросто буде пробитися у склад, але що Ярмолюк прогресує, те як він розвивається, те що Ярмолюк грає постійно в найбільш топовому європейському чемпіонаті, звичайно, це відіграє свою роль», – сказав журналіст в ефірі авторської програми на ютуб-каналі.