Зустріч четвертої та восьмої команд групи. Металіст в минулому турі в гостях розгромив Поділля і перебуває в квартеті кращих. Тернопільська команда в попередньому турі згідно календаря участі не брала.

Перша ліга, 12-й тур.

Металіст Харків – Нива Тернопіль 2 : 0.

1 – 0. Федорів – 53.

2 – 0. Приходько – 74.

Гості активно та агресивно розпочали зустріч і могли досить швидко відкривати рахунок. З-за меж штрафної пробивав Дорошенко, але його удар парирував Рибак. Також після розіграшу кутового у кут пробивав Галадей, але знову голкіпер “Металіста” зіграв блискуче. У харків’ян з конструктивом у першій половині тайму відчувалися проблеми. На 25-й хвилині зі штрафного у верхній кут пробивав Дорошенко, але Рибак і цього разу дотягнувся до м’яча. Перший тайм завершився без голів.

На початку другого тайму господарі відкрили рахунок. Після розіграшу кутового Федорів на дальній стійці переправив м’яч у сітку – 1:0. Після перерви вже не так активно грали підопічні Вірта. На 74-й хвилині всі питання про переможця були зняті. Приходько з меж штрафної пробив у дальній кут і забив свій дебютний гол на професіональному рівні.

Перемога дозволила “Металісту” піднятися на третє місце.