Нападник ПСЖ аргументував укладення нової трирічної угоди з чемпіонами Франції 2021/22.

“Я ухвалив це рішення минулого тижня, не сказавши нічого своїм партнерам по команді. Після цього зателефонував Флорентіно Пересу, адже дуже поважаю його і Реал.

У Мадриді зробили все, щоб полегшити моє прибуття в їхній клуб, і я дуже вдячний за це. Тому я був зобов’язаний сказати їм особисто про своє рішення залишитися в ПСЖ.

Рік тому я не думав, що залишуся, але зараз підписав новий контракт. Це моє особисте рішення. Я не дивлюсь у майбутнє, зараз зосереджуюсь лише на виконанні нового контракту. Що буде далі – не знаю.

Так, я завжди мріяв носити футболку Реала, я мав її одягнути, коли мені було 14 років. Дякую фанатам Реала, розумію їхнє розчарування. Сподіваюся, ви зрозумієте моє рішення продовжити жити в моїй країні. Я – француз, тому мрію бачити Францію та її чемпіонат на вершині”, – цитує Мбаппе AS.

Нагадаємо, у сезоні 2021/22 Кіліан забив 39 голів у всіх турнірах. Очікувалося, що 23-річний нападник приєднається до мадридського Реала, однак несподівано для всіх вирішив підписати новий контракт із ПСЖ.