Відомий тренер Віталій Кварцяний ставить на перемогу України у матчі 3-го туру Ліги націй проти Грузії.

“У групі склалася дещо несподівана ситуація. Перед стартом змагань наша збірна вважалася фаворитом. Навіть попри те, що влітку під час участі на Євро-2024 їй трохи не пощастило. Судячи з реакції Сергія Реброва, у розпорядженні якого через різні причини немає низки футболістів – Ярмоленка, Луніна, Циганкова, Миколенка та інших, він підійшов до цього абсолютно спокійно.

Ребров спокійно зреагував, і це свідчить про відчуття впевненості тренерського штабу. Я вважаю, що він зробить все можливе для того, аби скоригувати склад і налаштувати підопічних на гру з урахуванням усіх факторів. А тренерський штаб додасть необхідних штрихів, зважаючи на стан футболістів та їхнє бажання. Впевнений, воно буде великим. Відчуваю, що наша збірна сьогодні виграє.

Грузинська збірна нинішнього зразка – команда непроста. Вона зараз перебуває на підйомі, у неї є потенціал. Грузини спіймали запах перемог і мають відчуття, що вони нічим не гірші за суперника. Відтак їхня спроможність чинити опір підвищилась. Слід відзначити, що у грузинському футболі з’явилось таке покоління, яке може ще більше посилити свій рівень.

Вони зараз недаремно очолюють турнірну таблицю, адже у них йде розвиток футболу. Ми бачимо, що представництво грузинських футболістів у Європі розширюється, та й грають вони доволі цікаво та нестандартно. Як воротарі, так і польові гравці. А це приваблює селекціонерів та менеджерів різних клубів. Тож грузини зараз мають перевагу, і ми повинні їм у цьому плані не дати себе перевершити.

Чи ризикну зробити прогноз щодо рахунку? Україна переможе 2:1″, – сказав Кварцяний у коментарі Sport.ua.