Колишній гравець збірної Франції Матьє Вальбуена розкритикував форварда «Реала» Кіліана Мбаппе через відсутність футболіста у заявці національної команди на жовтневі матчі Ліги націй УЄФА.

«Це дійсно може здатися дивним. Здається, пріоритетом на цей момент для Кіліана Мбаппе є не збірна Франції. Я думаю, що його пріоритетом на сьогодні є мадридський «Реал».

Він приїжджає до нового клубу, після великого трансферу. Він дуже добре знає, що йому є що доводити, що в «Реалі» нелегко досягти успіху. Він використовує всі можливості, щоб досягти успіху. Під час його останніх матчів з французькою командою ми не побачили найкращого Мбаппе, з погляду його самовіддачі або манери гри. У нас склалося враження, що його не було. У мене склалося враження, що Кіліан набагато більше зосереджений на тому, що він збирається робити в «Реалі», – сказав Вальбуена.

25-річний француз не отримав виклик на матчі проти збірних Ізраїлю та Бельгії. Форвард «Реала» отримав пошкодження у грі проти «Алавеса», але після того двічі виходив з лави запасних у матчах «вершкових».

10 жовтня французька команда з рахунком 4:1 обіграла збірну Ізраїлю.