Головний тренер “Агробізнесу” Олександр Чижевський прокоментував перемогу над “Буковиною” (1:0) у матчі 11-го туру Першої ліги.

“Дуже важка гра. Зараз проти лідера, зрозуміло, що і налаштовуються по-іншому. Нас, напевно, ніхто не сприймав, що ми будемо йти в такому режимі без поразок та нічиїх – все виграли. Зрозуміло, що спочатку, можливо, десь недооцінювали нас, а зараз, я думаю, що зовсім по-іншому команди на нас будуть налаштовуватися. А нас кожна гра дуже важко дається.

Команди плюс-мінус однакового рівня, тому що всі виходять, борються, показують комбінаційний футбол. Сказати, що хтось в нас явний лідер, не можна, але дякую хлопцям. Найголовніше, що ми не пропускаємо, завжди знаходимо свій момент, забиваємо, хлопці терплять до кінця, і я за це їм дуже дякую.

Другий тайм? Зрозуміло, що “Буковині” треба було відігруватись. Вони освіжили фланги. Звісно, перевага була на їхньому боці, але наші футболісти зіграли на нуль, значить все правильно зробили”, – сказав Чижевський.

Зараз “Агробізнес” лідирує в турнірній таблиці Першої ліги групи А, набравши 27 очок. Відставання від найближчого переслідувача – “Епіцентру”, становить 12 балів.