6 жовтня український легіонер азарбайджанського «Карабаха» Олексій Кащук провів перший матч у тамтешній Прем’єр-лізі за нову команду.

У гостьовій грі проти «Сумгаїта» Кащук вийшов на поле у ​​стартовому складі, провів 60 хвилин, після чого його замінили.

У своєму аккаунті в соціальній мережі українець поділився з підписниками радістю від можливості знову проводити офіційні матчі.

«Як же я сумував за цим. Перші 60 хвилин після 11 важких місяців… Момент, на який я чекав довгий час, мій дебют, моя перша перемога, приголомшливе почуття того, що ти знову робиш те, що любиш найбільше, але попереду ще довгий і захоплюючий шлях, тож давайте веселитися. Темні дні закінчилися, настав час сяяти та йти забирати те, що я залишив позаду, побачимось скоро», – написав Кащук в Instagram.

Нагадаємо, Кащук фактично не грав із осені минулого року. Тоді футболіст вирішив відмовитись від продовження контракту з «Шахтарем», і клуб викреслив вінгера з основного складу, внаслідок чого футболіст залишок сезону провів, тренуючись індивідуально й не маючи ігрової практики.