Франція без блиску, але здолала аутсайдера своєї групи — Ізраїль.

За фактом, команди реалізували абсолютно всі моменти, які мали. Ізраїльтяни взагалі лише раз вдарили у площину воріт — і це був гол. “Ле Бле” атакували трохи продуктивніше, але теж 4 із 5 спроб пробили Глейзера.

Першим був Камавінга — поганий дальній удар, але голкіпер “Црвени Звезди” примудрився його пропустити.

Другий м’яч Франції — це геніальний дриблінг від Кріса Нкунку, який обіграв на носовій хустці п’ятьох і пробив у нижній кут.

Між цими голами свій м’яч вигадав Ізраїль: допомогло блискуче закидання Глуха на Гандельмана, яке проґавили Саліба та Конате.

Другий тайм почався взагалі без креативу. Франція катала м’яч туди-сюди, Ізраїль мляво пресингував, а як тільки наприкінці матчу спробував хоча б перейти на чужу половину великими силами, одразу був спійманий на контратаках. Гендузі та Барколя по разу забули в межах штрафного — і ті не пробачили.

Плюс до вражень — сильний дощ, мінімум уболівальників, низький темп. Типовий “дешамівський” матч.

У таблиці у “Ле Бле” тепер 6 очок, це 2-е місце. В Ізраїлю – як і раніше 0 балів, і єдина хороша новина – це що команда забила всім грандам, з якими грала.

3-й тур Ліги націй. Будапешт. “Божик Арена”

Ізраїль – Франція — 1:4

Голи: Гандельман, 24 — Камавінга, 6, Нкунку, 28, Гендузі, 87, Барколя, 89

Ізраїль: Глейзер – Фейнгольд, Нахміас, Балтакса – Абада, Джабер (Гроппер, 76), Абу Фані (Азулай, 67), Азіза (Бітон, 76) – Гандельман (Перець 62), Барібо (Халаїлі, 62), Глух

Франція: Меньян – Кунде, Конате, Саліба, Тео Ернандес (Дінь, 90) – Чуамені (Заїр-Емері, 90), Камавінга (Фофана, 70) – Дембеле, Олізе (Барколя, 70), Нкунку (Гендузі, 77) – Коло Муані

Попередження: Камавінга, 18