Екс-форвард “Поліграфтехніки” (нинішньої “Олександрії”) Сергій Чуйченко оцінив вдалий старт команди Ротаня цього сезону.

– Ваша колишня команда “Олександрія”, яка називалася “Поліграфтехнікою”, зараз йде на третьому місці в УПЛ, відстаючи від першого “Динамо” лише на 2 очки. Що скажете з приводу олександрійців?

– Так, тішить те, який футбол зараз показує “Олександрія”. Ротань, якого спочатку критикували, дав результат. Людині треба дати час. Він повинен навчити своїй тактиці і тому, як він бачить гру. Зрозуміло, що кожен президент має свої завдання, і він хоче, щоб тренер їх виконав. Але має бути розуміння того, що тренеру потрібно дати час, щоб він показав, що він може зробити. Ротань дав результат! Він молодець! Я дуже радий за Ротаня. Я радий, що він зі своїм тренерським складом досяг такого рівня. Я хочу продовжувати їм у такому ж дусі і бути в трійці, боротися за єврокубки.

– А що скажете з приводу форварда “Олександрії” Олександра Філіппова, який цього сезону вже 5 м’ячів забив в УПЛ?

– Я знайомий з ним. Я хочу Філіппову успіху. Тут все залежить від нього і від того, як він працює і використовує свої моменти. Для нападника використовувати навіть один момент, який у тебе є, дорогого варте. Все від нього залежить. Він може стати найкращим голеадором УПЛ, якщо старатиметься. Треба доопрацьовувати та відчувати всі ці моменти.