Наставник збірної Грузії Віллі Саньоль провів прес-конференцію перед завтрашнім матчем своєї команди з Україною в Лізі Націй.

“Україна – сильна команда з великою кількістю хороших гравців. Для нас це буде важкий матч, але мої гравці готові. Вони сконцентровані на супернику і це найкращий спосіб для нас показати гарний виступ.

У нас у команді є атмосфера, дисципліна та бажання досягти хороших результатів у жовтні. Однак футбол це не наука – ми знаємо, що в майбутньому програємо матч. Але для мене футбол не про перемоги і поразки, а про показану на полі гру.

Найважливіше – показувати гарний виступ на полі. Все інше ми не можемо контролювати. Головне це залишатися сконцентрованими і важко працювати. Тоді в довгостроковій перспективі отримуєш більше позитиву, ніж негативу.

Ми зараз не думаємо про свою позицію в групі, адже попереду чотири складні матчі. Це непроста група, адже в ній немає слабких команд. Але після нашого гарного старту у вересні ми хочемо продовжити набирати очки”, – сказав тренер.

Нагадаємо, що матч Україна – Грузія відбудеться завтра і розпочнеться о 21-45 за київським часом.