Головний тренер збірної України Сергій Ребров відвідав пресконференцію перед майбутнім матчем Ліги Націй із Грузією.

“Чому не викликаний Ярмолюк із Брентфорда? Ми стежимо за ним. Ми викликали більше гравців з національного чемпіонату – це шанс для них.

Ярмоленко? У нас велика конкуренція гравців національного чемпіонату. Ми дивимося на Лігу Націй, як на турнір, де можемо подивитися кандидатів у збірну. Я розмовляв з Андрієм і пояснив свою позицію – давати шанс кандидатом, які проявляють себе в УПЛ.

Новачки? Для нас важливо, щоб була конкуренція на кожній позиції, щоб було по два гравці на позицію. У тренувальному процесі я не бачу, щоб новачки загубилися. Вони заслужили на цей виклик. Важливий не тільки тренувальний процес, але і як вони проявлять себе в грі. Ми дамо шанс усім викликаним гравцям.

Ми програли перші дві гри ЛН. Футболісти розуміють – ми повинні показати інший рівень. Мова не тільки про результат, а й про те, як ми будемо грати.

Ліга Націй – це ще один шанс на вихід на ЧС. Ми намагалися перемогти в перших двох іграх турніру, а тепер із нетерпінням чекаємо матчів із Грузією та Чехією, щоб показати наш рівень”, – сказав Ребров.

Нагадаємо, що матч Україна – Грузія відбудеться завтра і розпочнеться о 21-45 за київським часом.