Це була вже третя особиста зустріч дя цих суперників. У Кубку Україна перемогла “Кудрівка”, а в чемпіонаті гра завершилася внічию.

Обидві команди підходили до протистояння у гарному настрої. “Діназ” три матчі поспіль не програвав, а “Кудрівка” – п’ять.

Вже у дебюті зустрічі активний пресинг Литовченка змусив помилитися Волошина і Олексій реалізував вихід один на один – 0:1. За рахунком підопічні Баранова грали впевнено, а ось у вишгородців майже нічого не виходило у заключній третині поля. Господарі контролювали м’яч, але моментів вони не створювали. Можна згадати хіба що удар Кулика, але він не влучив у ближній кут. 0:1 – підсумок першої половини зустрічі.

Відразу після перерви Соловйов не зміг реалізувати вихід один. Досвідчений голкіпер Антон Яшков парирував удар гравця вишгородців. У позиційному футболі мало що виходило у господарів поля, але у цьому також заслуга захисників “Кудрівки”. Це був не видовищний футбол, адже на перший план виходив результат. Матч так і завершився перемогою гостей.

Перша ліга. Одинадцятий тур. Група Б

“Діназ” – “Кудрівка” 0:1

Голи: Литовченко (10)