У Полтаві зіграли центральний матч одинадцятого туру Першої ліги.

Перша команда групи Б приймала другу. Підопічні Володимира Сисенка залишаються єдиною командою групи без поразок. ЮКСА у минулому турі вдома поступилася “Кудрівці” – 3:4. Підопічні Дмитра Чирикала успішніше грають в гостях, здобувши три перемоги у трьох матчах.

Ближче до середини першої половини зустрічі гості відкрили рахунок. Євдокимов запресингував Восконяна і змусив голкіпера “Полтави” помилитися, а Рамон холоднокровно пробив у дальній кут – 0:1. Такого від голкіпера полтавчан ніхто не очікував. Попри всі старання відігратися до перерви господарі поля не змогли. Матч повністю виправдовував статус центрального. Обидві команди були націлені на ворота, не хотіли поступатися у боротьбі.

Після перерви полтавчани грали першим номером, але не могли довести свої атаки до логічного завершення. Максимально надійно та організовано у захисті грали “хрестоносці”. Підопічні Чирикала сьогодні грали максимально прагматично.

Це був явно не найкращий день для полтавчан, які не могли створити суттєві проблеми супернику. На 90+3 хвилині господарі врятувалися. Стрельцов подавав, але м’яч зрізався і залетів у ворота – 1:1. У підсумку, “Полтава” залишається єдиною командою, яка ще не програвала.

Перша ліга. Група Б. Одинадцятий тур

“Полтава” – ЮКСА 1:1

Голи: Стрельцов (90+3) – Рамон (17)