Головний тренер Реала Кастільї Рауль Гонсалес Бланко не має наміру продовжувати роботу на нинішній посаді.

Він залишить її після закінчення поточного сезону. Його наступником стане Альваро Арбелоа, який буде “підвищений” з команди U-19.

При цьому легенда Вершкових залишиться у структурі мадридського клубу. Одним із варіантів для нього може стати посада у тренерському штабі першої команди, чому сприяють його чудові стосунки з Карло Анчелотті. Інший сценарій – не тренерська, а “офісна” посада у структурі клубу.

47-річний Рауль, який віддав чимало років Реалу як гравець (1994-2010, 550 матчів, 228 голів), з 2019 року тренує Реал Мадрид Кастілью, яка виступає у Першому дивізіоні RFEF (третій за рівнем у системі іспанських ліг). У 2021 році іспанець розглядався як претендент на посаду головного тренера Мадрида після Зінедіна Зідана.

Протягом 2023 року до Рауля неодноразово зверталися інші клуби (Айнтрахта, Еспаньйол, Лідс, Шальке, Вільярреал) із пропозицією роботи головним тренером, але незмінно отримували відмову. Повідомлялося, що екс-форварду комфортно у рідному клубі, і він не має наміру його залишати.

Цього сезону Реал Кастілья стартувала невдало – 18-те (третє з кінця) місце у Групі 2 свого дивізіону, шість набраних очок у семи турах.