11-го жовтня збірна України продовжить боротьбу в груповому етапі Ліги націй номінально домашнім матчем проти Грузії, який відбудеться на стадіоні Enea Arena в польському місті Познань. Початок гри – о 21:45 за київським часом.

Матч покаже офіційний мовник турніру – медіасервіс MEGOGO. Поєдинок буде доступний на OTT-платформі та телеканалі “MEGOGO СПОРТ”, що мовить у цифровій ефірній мережі Т2 та в кабельних мережах.

“Суспільне Мовлення”, партнер MEGOGO у трансляції Ліги націй УЄФА, покаже матч “синьо-жовтих” на місцевих телеканалах “Суспільного” в цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT).

На MEGOGO матч Україна – Грузія прокоментують Вадим Скічко та Роберто Моралес, які є чинними військовослужбовцями ЗСУ. О 20:45 розпочнеться передматчева студія, яка продовжиться в перерві та після фінального свистка. Ведучими будуть Олександра Кучеренко та Володимир Кобельков. Запрошеними експертами стануть колишні гравці збірної України Олександр Головко та Сергій Нагорняк.

На “MEGOGO СПОРТ” і місцевих каналах “Суспільного” на матчі працюватимуть коментатори MEGOGO Віталій Волочай і Сергій Лук’яненко.

Також гру також транслюватиме “Радіо Промінь”. Коментаторами там будуть Вадим Корженко та Вадим Власенко.