Інвестор чернівецького клубу Володимир Дубинський запевнив, що головний тренер команди Валерій Кривенцов очолюватиме команду до закінчення сезону незалежно від результатів. І на це є серйозна причина.

“Розумію, щоб досягнути якогось великого результату, нам потрібен буде тренер-легіонер. Декілька років тому мені сказали: “Володимире, ви витрачаєте величезні гроші. Може ви не з того почали? Може потрібно не гарні гравці, а знайти гарного тренера? Заплатіть за нього великі гроші й він вам зробить команду, якщо у вас є гроші на інвестування”.

Зараз я дійсно сподіваюсь, це моя особиста думка, я її доніс до всіх хлопців, менеджменту, що нам потрібно мінімум два або й три роки, щоб тренер зміг зробити команду. Питання: “Чи це той тренер, чи ні?” Воно завжди виникає, коли ти програєш. А коли тобі щось не подобається, ти хочеш підняти та сказати: “Все, вільний”.

Ми домовились з Валерієм, і я сподіваюсь, що я не порушу ці домовленості, що до наступного літа ми навіть не будемо розмовляти про це. Як буде – так буде. Ми дійсно хочемо вигравати, але я думаю, що нам потрібно дати йому максимальну довіру.

В чому моя проблема зараз. Весь склад Валерій Кривенцов підбирав разом зі спортивним директором Григорієм Чуріловим. Це не той момент, що ми дали йому гравців, а він не розуміє, навіщо вони йому потрібні. Зараз він вже каже: “Той – не той, інший – не той”. Вони їх збирали, тому я кажу, що наступний рік ми точно будемо працювати з Валерієм. Я довіряю йому. Я бачу його. Він дуже працьовита людина, відкрита, професійна. Зможе він чи ні? Побачимо влітку. До літа ми точно не будемо нічого змінювати”, – сказав Дубинський в інтерв’ю YouTube-каналу “Трендець”.