Наставник збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував виступ підопічних на Мундіалі в Ташкенті, який завершився для “синьо-жовтих” бронзовими нагородами.

“Ми дуже задоволені. Бронзові медалі світової першості – це дуже гідний результат. Ми мріяли про таке, але здобути їх було непросто. Перед турніром ми не ставили таких уже конкретних завдань. Просто просили гравців викладатися від матчу до матчу і йти вперед. Дякую всім хлопцям, усім уболівальникам, що нас підтримували. Це було супер!

Чи вдалось відсвяткувати здобуття бронзових нагород? Лише трохи в Ташкенті, бо не було багато часу… Переліт і переїзд додому були дуже важкими. Як вдалось налаштувати команду після розгрому від Аргентини? Ми й з Аргентиною непогано грали. Просто так склалося. Тому нікого там сильно й не потрібно було налаштовувати. У нас не було ніякої “ями”. Дещо не вистачило досвіду поєдинків з такими командами. За рахунку 1:2 трохи наробили помилок. Після матчу їх розібрали і грали далі вже з корективами.

Індивідуальні нагороди у гравців збірної України – Ростислава Семенченка та Даниіла Абакшина? Я би кожному з наших гравців дав якийсь індивідуальний приз, бо всі хлопці проявили себе із найкращого боку. В тому числі й Семенченко, і Абакшин. Вони заслужили на свої нагороди на сто відсотків”, – наводить слова Косенка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, збірна України стала бронзовим призером чемпіонату світу з футзалу, який проходив в Узбекистані. У матчі за 3-тє місце “синьо-жовті” розбили Францію з рахунком 7:1.