Президент «Буковини» Володимир Дубинський розповів про те, що нинішній головний тренер львівських «Карпат» Владислав Лупашко був одним з кандидатів на посаду наставника клубу з Чернівців.

Президент Буковини Володимир Дубинський розповів, що нинішній головний тренер Карпат Владислав Лупашко був одним з претендентів на аналогічну посаду в його команді.

Дубинський зазначив, що Валерій Кривенцов, який працює з клубом з Чернівців з травня 2024 року, був запрошений за рекомендацією спортивного директора Григорія Чурілова.

«Поки що [це та людина, навколо якої ми все хочемо будувати]. Є деякі розчарування. Не в Валері, Валера дуже чудова [людина]. Я не знав, хто він, не був з ним знайомий. Це була рекомендація нашого спортивного директора і директора. Ми дивилися три кандидатури».

Президент Буковини пояснив причини, чому вибір припав саме на Кривенцова.

«Я дійсно не знав нікого близько як спеціалістів. Я так думаю, що Шахтар – це певний еталон і тому те, що він стільки років пропрацював в Шахтарі, це було дійсно значним кроком, чому ми вирішили Кривенцова [запросити]».

Бос клубу назвав інших кандидатів – крім Кривенцова, на пост розглядалися Сергій Шищенко, Олег Краснопьоров і Владислав Лупашко.

«Був ще кандидат на той час тренер Полісся [Шищенко], тренер Маріуполя [Краснопьоров] і Лупашко», – сказав Дубинський для ютуб-каналу «ТРЕНДЕЦЬ».