Нападник Баварії Гаррі Кейн після прибуття в розташування збірної Англії через забій не зміг повноцінно брати участь у тренуваннях.

Були припущення, що 31-річний капітаном збірної Англії може взагалі не приєднатися до “Трьом левів” після того, як був змушений пропустити останній матч Бундесліги за Баварію.

Кейн широко посміхався, коли приєднався до національної команди, але продовжують виникати питання щодо його фізичної форми. Форвард, який зіграв свій сотий матч за збірну, поки що залишається у складі, але у вівторок у тренуванні взяли участь лише 21 гравець. З’ясувалося, що капітан збірної Англії працював за індивідуальною програмою у залі.

Зазначимо, що збірна Англії вже втратила півзахисника Манчестер Юнайтед Коббі Майну, плеймейкера Ноттінгема Форест Моргана Гіббса-Уайта та захисника Астон Вілли Езрі Консу через травми.

У четвер, 10 жовтня англійці зіграють із Грецією на стадіоні Вемблі, а через три дні вони вирушать до Гельсінкі на зустріч із Фінляндією. Після двох турів Англія із шістьма очками очолює групи В2 Ліги націй.