Відомий в недавньому минулому захисник Шахтаря В’ячеслав Шевчук незабаром повернеться до тренерської роботи. Він увійде до тренерського штабу юнацької збірної України U-19 і асистуватиме Дмитру Михайленку.

Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

За його інформацію, повернення Шевчука до тренерської діяльності не означає, що він покине посаду генерального менеджера львівського «Руха».

Шевчук уже входив до тренерського штабу збірної України U-19 два роки тому, коли команду очолював Володимир Єзерський.

Зараз у юнацької збірної України заплановані збори та участь у товариському турнірі в іспанській Марбельї. У листопаді команда розпочне боротьбу у відборі до чемпіонату Європи-2025. Суперниками підопічних Михайленка по кваліфікаційній групі будуть команди Казахстану, Словенії та Нідерландів.

Нагадаємо, 28 травня 2021 року, в Печерському районі Києва патрульна поліція зупинила дорогу іномарку, де сидів напідпитку екс-футболіст «Шахтаря» та збірної України з футболу В’ячеслав Шевчук.

Колишній лівий захисник «гірників» мав всі ознаки алкогольного сп’яніння, але тест на вміст алкоголю у крові він проходити відмовився. Окрім цього, Шевчук показував зухвалу поведінку: він штовхав співробітників правоохоронних органів та кричав «Дай попісяти».

Працівники поліції затримали Шевчука та повезли у відділок.

Судячи з усього, В’ячеслав повертався додому з НСК «Олімпійський», де був захід присвячений представленню фотокниги до 85-річчя «Шахтаря” та прем’єрний показ документального фільму “Донецьк і його команда».