Мілан з нагоди 125-річчя клубу вирішив влаштувати історичний інтерактив для фанатів клубу.

“Россонері” на офіційному сайті оголосили про відкриття клубної зали слави. Першим членом став легендарний захисник Франко Барезі, який всю свою ігрову кар’єру присвятив Мілану (1977-1997) і також святкує великий ювілей – 50 років у структурі клубу.

Андрій Шевченко має всі шанси поповнити престижний список наступним у черзі. Мілан до кінця року планує включити до зали слави ще трьох нападників. Клуб підготує перелік з 24 форвардів, серед яких фанати у 4 етапи виберуть трійку лауреатів. Голосування розпочнеться вже завтра, 8 жовтня, а завершиться 4 листопада. У наступні роки Мілан по черзі зробить аналогічну процедуру для півзахисників, захисників та воротарів, а далі включення до зали слави відбуватиметься незалежно від позицій.

Мінімальні критерії для номінації – 50 офіційних матчів у футболці “россонері”, індивідуальні або командні успіхи та вірність традиціям клубу. Шевченко явно вписується в ці рамки. Українець є другим бомбардиром в історії Мілана (322 матчі, 175 голів), вигравав ЛЧ, Серію А та здобував “Золотий м’яч-2004”.