Журналіст Володимир Звєров оцінив перемогу «Динамо» в матчі з «Кривбасом».

«Якщо говорити про «Кривбас» в матчі з «Динамо», то насправді «Динамо» в першій половині першого тайму могло закривати гру, забиваючи два або навіть три м’ячі. Те, що рахунок став 2:0 в якийсь момент гри, здавалося, що прибили «Кривбас». Але другий тайм, велика його частина, була з перевагою «Кривбаса».

Тут можна говорити як про втому гравців «Динамо» (а це сто відсотків є і сто відсотків присутнє), так і про те, що «Кривбас» по ходу поєдинку зміг більшу боротьбу та більшу агресію своїм суперникам нав’язати. Якщо «Кривбас» гратиме з цією агресією проти команд з нижчої частини турнірної таблиці на чужій половині поля, то, думаю, скоро вилізуть з восьмого місця і будуть далі претендувати на значно вищі місця, на боротьбу за єврокубки.

Віталій Буяльський забив з пенальті. Він їде в збірну. Але сказати, що він провів якийсь видатний матч, я не можу. Він, як завжди, достатньо непогані та креативні рішення в атаці приймав, але, знову ж таки, «Динамо» провело різні тайми і не вистачало енергії на другий тайм.

«Динамо» провело ротацію. В центрі поля, крім Буяльського, вийшли Михайленко та Рубчинський. Вперше така конфігурація з’явилася в стартовому складі. Михайленко – цікавий футболіст, цікавий півзахисник, але цей перехід на значно серйозніший рівень – єврокубки, основа «Динамо» – дається йому непросто.

Він може додавати в багатьох компонентах, і йому треба це робити, особливо у просуванні м’яча вперед. Є в нього цей потенціал, але над ним треба це працювати. Це футболіст, який по ходу минулого сезону в «Олександрії» став одним з лідерів команди, будучи в оренді», – сказав Звєров.