Екс-захисник збірної України та легенда донецького Шахтаря Олександр Кучер висловив свою думку щодо кадрових рішень Сергія Реброва в національній команді перед матчами Ліги націй.

“Серйозні кадрові втрати. Якщо тренер розраховував на цих футболістів, то це у будь-якому випадку негативний момент. Це серйозні втрати для збірної – 100%. Ребров бачив цих гравців у команді, мав надію на них.

В опорній зоні дуже серйозні проблеми. Без Степаненка та Бражка буде непросто. Але ми бачимо, що Олександрія зараз на ходу, дуже непогано виглядає в УПЛ. Калюжний там ключовий гравець, який зробив чималий внесок в успіхи команди. Його виклик означає, що тренерський штаб слідкує за усіма гравцями, аби кого викликати не будуть. Значить, зараз, на думку Реброва, Калюжний найсильніший на своїй позиції після Степаненка та Бражка.

Чи новачки завдяки бажанню зможуть посприяти здобуттю позитивного результату? Може бути по-різному. У будь-якому випадку ми будемо вболівати та підтримувати збірну. Очевидно, буде важко, бо ми погано почали цей відбір, а прагнемо перемог. Грузини, навпаки, почали з двох перемог, вони впевнені в собі.

На нас очікує дуже важкий матч. Думаю, що в команді буде діалог стосовно нещодавніх матчів, аналіз помилок. Можливо, завдяки великому бажанню нові гравці зможуть здобути позитивний результат”, – сказав Кучер у інтервʼю Sport-express.ua.

Нагадаємо, у збірної України попереду два матчі – проти Грузії (11 жовтня) та Чехії (14 жовтня). Після двох турів “синьо-жовті” займають останнє місце в турнірній таблиці групи В1, не маючи жодного очка. Підопічні Сергія Реброва програли в першому матчі Албанії (1:2), а в другому – Чехії (2:3).